Deskundig advies over audiovisuele producten en witgoed in Haarlem

Bent u op zoek naar audio- of videoapparatuur, witgoed of huishoudelijke artikelen? Bij Elres in Haarlem kunt u al 85 jaar terecht voor deskundig advies over audiovisuele apparatuur en meer. In het hartje van Haarlem kunt u alles vinden op gebied van elektronica. Wij verkopen de beste merken tegen de beste prijzen, altijd inclusief garantie. Kom langs in onze winkel en ervaar de uitstekende service van onze medewerkers. Graag geven wij u vakbekwaam en betrouwbaar advies over audiovisuele producten, witgoed en meer.


Wij hebben de beste producten voor u geselecteerd met het vergelijkingssysteem van ElectroWorld. Bekijk hier ons assortiment.

Naar de website van ElectroWorld

Elres gaat voor u door het vuur

U kunt zes dagen per week bij onze winkel in Haarlem terecht. Heeft u echter meer tijd nodig? Geen probleem, bij Elres zetten wij graag dat extra stapje voor u. Onze slogan is niets voor niets: "voor onze klanten gaan we door het vuur". Wij vinden het geen enkel probleem om voor u de deuren buiten openingstijden te openen. Zo kunnen wij u ongestoord adviseren en rondleiden in onze winkel vol met elektronica van nu en de toekomst. Breng een bezoekje aan onze winkel aan de Keizerstraat 9 in hartje Haarlem en profiteer van ons persoonlijke en deskundige advies op het gebied van audiovisuele producten en witgoed. Wilt u een privé afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 023 - 531 47 40. Graag tot snel!